Nieuws

Last Minute Event – IkPasLive Café

Tijd is de grootste vijand van elke event manager, dus soms breekt het zweet uit met een last minute event. Hoewel een korte tijdspan van voorbereiding tot uitvoering de inzet verhoogt, geeft het ook wel extra energie. Een event om je tanden in te zetten. 

Licht, camera, ACTIE!

Lees verder

Dag Management – Count & Cooper Kerstfeest

Dag Management van een event – als het niet je werk is – is behoorlijk intens. Je hebt jouw bedrijfsfeest/kick-off/klant diner helemaal gepland, en nu is het de dag van jouw event. Alles komt bij elkaar, honderd puzzelstukjes moeten in een keer in elkaar vallen. Dat is nogal wat. Bovenop al die werkstress, krijg je eigenlijk ook geen kans om van jouw event te genieten. Wij kregen de mogelijkheid om precies dit voor een klant te mogen doen. Voor ons was dit event een pareltje omdat alles in een sneltrein vaart uit onze trucen doos moest worden getrokken. 

Lees verder

Multi Events – AAIC

Multi Events: meerdere dagen, meerdere locaties, meerdere uitgangspunten maar ook gemene delers. Dezelfde klant, voor een soortgelijk publiek en betaald uit hetzelfde budget, dus dat is passen en meten. Hoe houd je onderscheid tussen de evenementen, spits je ze toe op hun eigen doel, maar wel onder dezelfde paraplu? Dat is een leuke uitdaging die wij samen met Ovation Holland DMC en een aantal andere partners zijn aangegaan voor de Alzheimer Association International Conference 2023 (AAIC 2023).

Lees verder

Bedrijfsfeest Entertainment – Guerrilla

Als het voorjaar weer om de hoek komt kijken is het tijd voor een bedrijfsfeest. Dus mogen wij ons beste bedrijfsfeest entertainment weer uit de kast trekken.
Jouw bedrijfsfeest is het moment om jouw medewerkers te vieren en bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en de zomer in te luiden. Want wat is een bedrijf zonder de mensen die de boel draaiende houden? Met veel plezier hebben wij een knal programma samengesteld voor Guerrilla op de Thuishaven in Amsterdam.

Lees verder

Beurs Entertainment – Kubecrawl

Voor bijna 35.000 m2 beurs entertainment regelen is geen kleine opgave. Het is een uitdaging die wij met veel plezier aangingen voor The Linux Foundation tijdens KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023.
Dé conferentie van de Cloud Native Computing Foundation verzamelt gebruikers en technologen van toonaangevende open source- en cloud-native communities in hun jaarlijkse event: KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023. Om saamhorigheid en netwerken te stimuleren wordt op één avond van de conferentie de KubeCrawl + CloudNativeFest georganiseerd. In Amsterdam (2023) mochten wij de entertainment hiervoor verzorgen.

Lees verder

Red Bull Unlocked – A’DAM Toren

Het ultieme feestje met 12 iconische clubs onder één dak. Iconische clubs Red Bull Unlocked. Ieder van deze iconische clubs host een stage tijdens Red Bull Unlocked. Bam! Alles in één onder het dak van de A’DAM Toren.

Lees verder

Opening YVIE Toren – Online event

De skyline van Amsterdam ziet er door twee gloednieuwe torens straks weer anders uit. De gebouwen komen naast de A’DAM toren te staan en krijgen de naam Yvie. In samenwerking met SBV Events en Live Legends werd de opening op een spectaculaire manier uitgevoerd waar heel Amsterdam van kon meegenieten!

Lees verder

Deloitte Townhall – Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de Townhall op een toffe manier konden ervaren. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma. Om toch de ervaring van de Schouwburg mee te geven hebben we ervoor gekozen om met de camera’s de zaal in te richten.

Lees verder

Productlancering Swapfiets – Power 1

Een broadcast event voor internationale media. De productlancering van de Power 1: Een nieuwe e-bike die een boost moet geven aan de definitieve doorbraak van de elektrische fiets bij het grote publiek in Europa.

Lees verder

Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid – Online congres: Waardevolwerk / Werkvolwaarde

“Hoe organiseer je waardevol werk voor iedereen?” Die vraag stond centraal tijdens het congres ‘Waardevolwerk / Werkvolwaarde’ vanuit het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid. Sprekers uit de praktijk lieten zien hoe zij dagelijks bezig zijn met het antwoord op deze vraag. Door de inzet van inclusieve technologie, praktijkleren en simpel switchen bijvoorbeeld.

Lees verder