Nieuws

Multi Events – AAIC

Lees verder

Beurs Entertainment – Kubecrawl

Lees verder

Red Bull Unlocked – A’DAM Toren

Het ultieme feestje met 12 iconische clubs onder één dak. Iconische clubs Red Bull Unlocked. Ieder van deze iconische clubs host een stage tijdens Red Bull Unlocked. Bam! Alles in één onder het dak van de A’DAM Toren.

Lees verder

Opening YVIE Toren – Online event

De skyline van Amsterdam ziet er door twee gloednieuwe torens straks weer anders uit. De gebouwen komen naast de A’DAM toren te staan en krijgen de naam Yvie. In samenwerking met SBV Events en Live Legends werd de opening op een spectaculaire manier uitgevoerd waar heel Amsterdam van kon meegenieten!

Lees verder

Deloitte Townhall – Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de Townhall op een toffe manier konden ervaren. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma. Om toch de ervaring van de Schouwburg mee te geven hebben we ervoor gekozen om met de camera’s de zaal in te richten.

Lees verder

Productlancering Swapfiets – Power 1

Een broadcast event voor internationale media. De productlancering van de Power 1: Een nieuwe e-bike die een boost moet geven aan de definitieve doorbraak van de elektrische fiets bij het grote publiek in Europa.

Lees verder

Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid – Online congres: Waardevolwerk / Werkvolwaarde

“Hoe organiseer je waardevol werk voor iedereen?” Die vraag stond centraal tijdens het congres ‘Waardevolwerk / Werkvolwaarde’ vanuit het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid. Sprekers uit de praktijk lieten zien hoe zij dagelijks bezig zijn met het antwoord op deze vraag. Door de inzet van inclusieve technologie, praktijkleren en simpel switchen bijvoorbeeld.

Lees verder

Algemene bestuursdienst – Online Seminar “Zoektocht naar Publiek Leiderschap”

De zoektocht naar publiek leiderschap in breder filosofisch perspectief. Presentatrice Anouschka Laheij en Mark Frequin gingen hierover samen in gesprek tijdens een online Seminar in de A’DAM Toren.

Lees verder

Funda – Online product lancering

De livestream betrof een online product lancering vanuit het hoofdkantoor op het funda plein. Een interactieve livestream met bijna 1.000 Nederlandse makelaars!

Lees verder

Purple Group – Mid-year congress Manchester

Een prachtig technisch concept ontwikkeld voor de klant met een 180 graden projectie op voile. Chef Aiden Byrne live laten koken op podium waarna alle 700 gasten het gerecht mochten namaken in op maat gemaakte keukenstations. De dag werd afgesloten met een mooie feestavond inclusief rollerskates en onze geliefde VJ Flirt.

Lees verder