technische totaalproductie

Event Techniek

Als het aankomt op event techniek, beschikken wij over onze eigen beeld-, licht- en geluidsapparatuur. Bovendien worden onze producties uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring in de AV industrie. Wij zijn gespecialiseerd in AV en kunnen hierdoor de juiste creatieve technische middelen inzetten voor onder andere (inter)nationale congressen, productlanceringen, openingsacts, incentives, maar ook voor al het entertainment dat we verzorgen.

Live events

Creëer de wauw factor voor jouw evenement met onze technische hardware.
Nog meer sfeer creëren door middel van licht? Dat kan bij ons. Wij hebben verschillende sfeerlichten die jouw event net wat meer spice up geven. Ook de audio wordt op uw evenement tot in perfectie geregeld. Zo wordt er tijdens rehearsals goed opgelet vanuit elke hoek hoe het geluid in de ruimte klinkt.
Scroll verder voor inspiratie.

Uplights

Een warme sfeer toevoegen aan jouw evenement. Met deze uplights kunt u de finishing touch geven aan jouw evenement. Wij beschikken over meerdere wireless uplights die je makkelijk in de ruimte kunt plaatsen.  Ze kunnen gebruikt worden in allerlei kleuren, zoals de kleuren van jouw bedrijf!

LED dansvloer

De LED dansvloer is terug en populairder dan ooit!het is super uitnodigend voor de gasten en het geeft een extra feestelijke stemming tijdens het evenement. Dance like nobody’s watching.

En nog veel meer! Vraag naar de mooiste oplossing voor jouw event

Event techniek

Online events

Bij een online event of congres staat AV centraal. Met de goede camera apparatuur en het licht zijn we al wat stappen verder tot een goed evenement. Wij beschikken over verschillende soorten camera’s en door de speling van het licht kunnen zorgen wij ervoor dat de sprekers goed in beeld worden gebracht.

Event techniek

Remote camera

Wij werken met een basisset van (minstens) drie remote camera’s. Om een zo goed mogelijk beeld te creëren adviseren wij meerdere camerastandpunten voor een dynamischer beeld voor de online kijkers. De Remote camera beweegt letterlijk met je mee, welke beweging jij ook maakt.

Portmans

Extra sfeer creëren? Met onze Portmans kan dat zeker! Portmans zijn retro lampen die je zowel overdag of als decoratieve verlichting in de nacht kunt gebruiken. Ze geven een prachtige warme gloed aan hun omgeving. De Portmans worden geïnstalleerd op een statief dat op de vloer komt te staan, ze kunnen dus op elke plek neergezet worden.

En nog veel meer! Vraag naar de slimste setting voor jouw online event

Cases

Scroll hieronder door onze gave cases.

Deloitte Townhall – Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de Townhall op een toffe manier konden ervaren. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma. Om toch de ervaring van de Schouwburg mee te geven hebben we ervoor gekozen om met de camera’s de zaal in te richten.