Event Conceptontwikkeling

Event Conceptontwikkeling

Samen creëren en verwachtingen overtreffen met een concept waarbij alles klopt, dat is Event Conceptontwikkeling.

Een gedenkwaardig evenement staat of valt bij een uniek concept, thematisch feest, brand-herkenning of stage design. Wij lopen graag samen met jullie door dit proces heen. Onze producers visualiseren jullie ideeën tot een ontwerp waar jullie je in kunnen vinden. Zo komen we samen tot een uitzonderlijk design dat helemaal bij jullie past.

 

Design

Design is een abstract begrip dat je zo groot en klein kan maken als je wil. Van programmering tot visueel, van muziek tot catering. Alles is simpelweg onderdeel van het totaal ontwerp van jouw event. Uiteindelijk gaat het er voor ons om wat jij wil. 

Bij Eventfabriek kunnen wij overal mee helpen. Echte organisatie meesters, zogezegd. Programma maken, podium en decorontwerp, entertainment selectie; wij zetten een design neer volgens jouw wensen en binnen de projectgrenzen.

Event Conceptontwikkeling

Licht & Geluid

Een goed event prikkelt alle zintuigen. Licht speelt een onwijs grote rol in hoe wij ervaren wat we zien. Zacht geel licht is romantisch, fel wit licht geeft energie. 

Goed geluid is een streling voor de oren en zal onbewust invloed hebben op de event ervaring. Of dit nu betekent dat je een spreker op jouw congres helder hoort of die heerlijk beat in je ziel voelt. 

AV is een sleutel onderdeel van elk event als je het concept gaat bouwen.

Niet alleen voor live events, maar ook voor online events hebben wij de know-how in huis zodat iedereen in de beleving van jouw event zit, zelfs vanachter een scherm.

Lees meer

Entertainment

De smaakmakers van elk event. Als licht en geluid de basis zijn van een event, dan is entertainment het hoogtepunt. Goede entertainment zorgt voor de pieken (en als het nodig is de dalen) in de event ervaring. Het juiste entertainment afgestemd op jouw concept maakt het verschil. Wij spitten voor jou onze database door en selecteren de beste performers die jullie event compleet maakt. 

Lees meer

Lees meer

Event Conceptontwikkeling
Event Conceptontwikkeling

Styling

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Styling is niet alleen glitter, ballonnen en confetti. Goed toegepast kan styling sfeer creëren, energie geven en vanaf het eerste moment de wow-factor neerzetten. Dit betekent niet dat styling perse duur en overdreven moet zijn. Soms zijn het de subtiele tintjes die gasten zich al in een andere wereld laten wanen. Het komt neer op wat past in jouw concept.

Wat onze klanten zeggen

“Het was een race tegen de klok maar niks is te gek voor Eventfabriek, super flexibel en altijd met een lach op jullie gezicht.” 

Tom Doms & Ali Mouvasi | Red Bull Media House (2022)

Event Conceptontwikkeling

Cases

Scroll hieronder door onze cases.