Eventorganisatie

Eventorganisatie

Eventorganisatie is cruciaal, om te zorgen dat een evenement een waardevolle impact teweeg kan brengen. Een beleving, die de gasten bijblijft en waar ze over blijven praten. Eventfabriek brengt de benodigde creativiteit, oog voor detail en organisatorische know-how om jouw evenement neer te zetten. Offline, online of hybride, alles kan.

Onze mensen

Onze mensen hebben ervaring, creativiteit, durf en bovenal passie voor evenementen. Zij zijn de ruggengraat van ons bedrijf en zo ook voor de organisatie van jouw event. Stuk voor stuk zijn het duizendpoten met een grote hoeveelheid kennis die zij gezamenlijk inzetten voor jouw evenement. We begrijpen de wensen van onze relaties en gaan graag de diepte in. Of dit nu de vraag van de klant toespitsen is, of de (technische) wensen van de artiesten rond een optreden regelen. Vanuit Amsterdam zijn wij voor heel Nederland bereikbaar en altijd dichtbij.

Een helder verhaal

Er is altijd duidelijke communicatie omdat wij korte lijnen hanteren en alles van onder één dak aanbieden. We hebben een scala aan eigen AV middelen en een database met artiesten en entertainment. Door een persoonlijke touch en persoonlijk contact met klant, crew en cast wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd en weet je altijd bij wie je terecht kunt.

eventorganisatie
Case Algemene bestuursdienst

Online

Een online product lancering is ook een event. Bij ons hoef je geen snelcursus livestreamen te volgen, want dit kunnen wij ook. Met ruime ervaring en alle benodigdheden in huis kunnen wij ook jouw online event tot een succes maken.

Wat onze klanten zeggen

“Twee keer per jaar organiseren wij voor Deloitte Risk Advisory een Townhall, afgelopen november alweer de vierde virtuele editie . Wij zijn super tevreden, niet alleen met de professionele uitstraling van het eindproduct maar ook de fijne samenwerking met Eventfabriek. Dankzij jullie kennis, professionaliteit, fijne communicatie en vooral flexibiliteit hebben wij een onvergetelijke Townhall uit kunnen zenden. Op naar de volgende!”

Iris Maier | Senior Executive Assistant | Deloitte Risk Advisory B.V. (2021)

Cases

Scroll hieronder door onze andere cases.