Event Cases

Eventfabriek produceert evenementen die je bijblijven en die je gasten verbinden! Bekijk onze Event Cases om te zien hoe wij dat doen.

dag management

Dag Management – Count & Cooper Kerstfeest

Dag Management van een event – als het niet je werk is – is behoorlijk intens. Je hebt jouw bedrijfsfeest/kick-off/klant diner helemaal gepland, en nu is het de dag van jouw event. Alles komt bij elkaar, honderd puzzelstukjes moeten in een keer in elkaar vallen. Dat is nogal wat. Bovenop al die werkstress, krijg je eigenlijk ook geen kans om van jouw event te genieten. Wij kregen de mogelijkheid om precies dit voor een klant te mogen doen. Voor ons was dit event een pareltje omdat alles in een sneltrein vaart uit onze trucen doos moest worden getrokken. 

Multi events

Multi Events – AAIC

Multi Events: meerdere dagen, meerdere locaties, meerdere uitgangspunten maar ook gemene delers. Dezelfde klant, voor een soortgelijk publiek en betaald uit hetzelfde budget, dus dat is passen en meten. Hoe houd je onderscheid tussen de evenementen, spits je ze toe op hun eigen doel, maar wel onder dezelfde paraplu? Dat is een leuke uitdaging die wij samen met Ovation Holland DMC en een aantal andere partners zijn aangegaan voor de Alzheimer Association International Conference 2023 (AAIC 2023).

bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Entertainment – Guerrilla

Als het voorjaar weer om de hoek komt kijken is het tijd voor een bedrijfsfeest. Dus mogen wij ons beste bedrijfsfeest entertainment weer uit de kast trekken.
Jouw bedrijfsfeest is het moment om jouw medewerkers te vieren en bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en de zomer in te luiden. Want wat is een bedrijf zonder de mensen die de boel draaiende houden? Met veel plezier hebben wij een knal programma samengesteld voor Guerrilla op de Thuishaven in Amsterdam.

Beurs entertainment kubecon

Beurs Entertainment – Kubecrawl

Voor bijna 35.000 m2 beurs entertainment regelen is geen kleine opgave. Het is een uitdaging die wij met veel plezier aangingen voor The Linux Foundation tijdens KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023.
Dé conferentie van de Cloud Native Computing Foundation verzamelt gebruikers en technologen van toonaangevende open source- en cloud-native communities in hun jaarlijkse event: KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023. Om saamhorigheid en netwerken te stimuleren wordt op één avond van de conferentie de KubeCrawl + CloudNativeFest georganiseerd. In Amsterdam (2023) mochten wij de entertainment hiervoor verzorgen.

Deloitte Townhall – Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de Townhall op een toffe manier konden ervaren. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma. Om toch de ervaring van de Schouwburg mee te geven hebben we ervoor gekozen om met de camera’s de zaal in te richten.