Beurs entertainment kubecon

Case

Beurs Entertainment - Kubecrawl

Voor bijna 35.000 m2 beurs entertainment regelen is geen kleine opgave. Het is een uitdaging die wij met veel plezier aangingen voor The Linux Foundation tijdens KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023.
Dé conferentie van de Cloud Native Computing Foundation verzamelt gebruikers en technologen van toonaangevende open source- en cloud-native communities in hun jaarlijkse event: KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023. Om saamhorigheid en netwerken te stimuleren wordt op één avond van de conferentie de KubeCrawl + CloudNativeFest georganiseerd. In Amsterdam (2023) mochten wij de entertainment hiervoor verzorgen.

*De event fotos zijn van KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023, een  Cloud Native Computing Foundation event.

Visie

De organisatie was op zoek naar een speels concept om een pub crawl om te toveren tot KubeCrawl. Daar horen spelletjes, meerdere stops en gezelligheid bij. Gelukkig voor ons wist de klant al goed wat zij wilden en hoefden wij daar alleen maar invulling aan te geven. Voor het internationale publiek hebben wij een divers aanbod van entertainment geleverd van muziek, een Lego workshop en karikaturisten, tot oud Hollandse spellen, een pub quiz en XL Pacman (voor de nostalgische nerd die in elk van ons schuilt) en nog veel meer. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond met veel blije deelnemers. Geloof je me niet? Zie de foto’s hieronder maar.

Enthousiasme

Met onze uitgebreide database aan muziekanten en artiesten, wisten we zeker dat wij de juiste acts voor KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023 konden vinden. Maar midden op een beursvloer mensen enthousiasmeren voor een activiteit is heel anders dan op een feest of festival waar men al op standje ‘plezier’ staat. Laat het maar aan onze artiesten om alle bezoekers uit hun schulp te trekken en mee te nemen in de ervaring.

Wat onze klante zeggen

“Eventfabriek en werken met Esther voor ons recente evenement in Amsterdam was een absoluut genot. Vanaf het allereerste begin zorgden Esthers positieve houding en onwrikbare zekerheid dat alles goed zou komen ervoor dat het planningsproces veel soepeler verliep. Haar aandacht voor detail en expertise in het selecteren van entertainmentopties zorgden voor een onvergetelijke ervaring. We bevelen Eventfabriek ten zeerste aan en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.”

Tin Matienzo | Senior Event Coordinator | Linux Foundation 2023

Beurs entertainment ballenbak
Dutch games
Actors
Paint puzzle
caricaturist
beurs entertainment mash machine

Diensten

Zie hieronder wat wij kunnen betekenen voor jouw event