bedrijfsfeest

Case

Bedrijfsfeest Entertainment - Guerrilla

Als het voorjaar weer om de hoek komt kijken is het tijd voor een bedrijfsfeest. Dus mogen wij ons beste bedrijfsfeest entertainment weer uit de kast trekken.
Jouw bedrijfsfeest is het moment om jouw medewerkers te vieren en bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en de zomer in te luiden. Want wat is een bedrijf zonder de mensen die de boel draaiende houden? Met veel plezier hebben wij een knal programma samengesteld voor Guerrilla op de Thuishaven in Amsterdam.

Bedrijfsfeest

Passend aanbod

Hoe je de entertainment voor een bedrijfsfeest insteekt hangt heel erg af van de doelgroep. Na een deepdive en veel verhalen van de klant hadden we goed inzicht in wie er bij Guerrilla werken en wat wij konden bieden uit onze Entertainment Database dat deze mensen echt goed zou activeren. En wat hebben Popgunnn en DJ Miss Brown dat goed gedaan!

Complete plaatje

Goede entertainment is maar het begin, het moet wel afgemaakt worden met goed geluid en licht. Voor dit feest is het allemaal uitstekend samengekomen. Geloof je ons niet? Zie het filmpje hiernaast voor een sneak peek.

Company party
Company party
Company party
Company party
Company party
Company party

Diensten

Zie hieronder wat wij kunnen betekenen voor jouw event