Multi events

Case

Multi Events - AAIC

Multi Events: meerdere dagen, meerdere locaties, meerdere uitgangspunten maar ook gemene delers. Dezelfde klant, voor een soortgelijk publiek en betaald uit hetzelfde budget, dus dat is passen en meten. Hoe houd je onderscheid tussen de evenementen, spits je ze toe op hun eigen doel, maar wel onder dezelfde paraplu? Dat is een leuke uitdaging die wij samen met Ovation Holland DMC en een aantal andere partners zijn aangegaan voor de Alzheimer Association International Conference 2023 (AAIC 2023).

Multi events

Event details

Rondom de AAIC 2023 wilde de organisatie twee events organiseren.
Aan het begin van de conferentie wilden ze een receptie om iedereen te verwelkomen op deze editie en op de opening proosten. Het moest een netwerk aangelegenheid worden met gezelligheid. 6000 man in een grote “lege” hal van de RAI Amsterdam en wij mochten de techniek en entertainment regelen. Hoe zet je een leuke show neer, waar iedereen van kan genieten, maar ook men nog steeds kan borrelen en netwerken?
Aan het einde van de conferentie wilden ze een afsluitend event om weer een geslaagde editie van de conferentie te vieren. Feest dus! Feest voor 2500 man in het Muziekgebouw aan ‘t IJ – waardoor het gebouw aan de maximale capaciteit zit (oei!). Hoe spreid je die mensen en vermaak je ook nog iedereen? Hoe zet je de techniek en entertainment dan slim in?

Interessante vraagstukken waar wij aan mee mochten werken.

Welkomstreceptie

Met één podium in een hal van 12.000 m2, hoe zorg je dat iedereen mee kan genieten van The Royals zonder de mensen vooraan bij het podium doof worden? Kilometers kabel trekken voor meer speakers is nachtmerrie, en werkt ook nog eens niet. Met onze in-house techniek en goed gebruik van belpacks hebben we losse speaker sets door de hele hal kunnen zetten die per setje de muziek ontvingen en op een fijn geluidsniveau de muziek verspreidden.

Afterparty

Als de locatie aan capaciteit zit, dan kan je beveiliging en hosts gebruiken om de gasten te verspreiden om een leuke maar ook wel veilige avond te hebben voor iedereen. Maar techniek en entertainment kunnen ook bijdragen. We hebben er voor gezorgd dat in elke uithoek van het gebouw de muziek te horen was, onze dansers brachten de gasten in polonese naar nieuwe gedeeltes, onze lichten brachten het hele gebouw in een prachtige gloed en we creeered overal engagement met het publiek. Als klapstuk hadden we in de grote zaal een fantastische performance van The Big Four met een geweldige lichtshow.

multi events

Teamwork

Naast onze entertainment en techniek is een dergelijk evenement natuurlijk veel groter dan dat. Wij hebben een uitstekende samenwerking mogen genieten met veel verschillende partijen en onze overkoepelende project managers bij Ovation Holland DMC/MCI The Netherlands. Door hun rol als liason met de klant konden wij ons op ons specialisme richten (entertainment en techniek) en zo ook de andere partners: locatie, decoratie, catering etc. Gezamelijk hebben we twee onvergetelijke dagen neergezet voor AAIC 2023.

Wat onze klanten zeggen

“Samen met Eventfabriek kregen wij de kans om de visie van de klant op een aantal verschillende evenementen te ontwikkelen. De klant was enorm dankbaar voor onze professionele samenwerking, maar ook totaal ‘blown away’ door wat we daadwerkelijk hebben bereikt! Het is altijd een feest om met gepassioneerde gelijkgestemden samen te werken en we zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische samenwerking die we hebben opgebouwd met Eventfabriek! Echt een top team waar wij altijd op kunnen rekenen!”

Emelie Paulsson | Project Manager | Ovation Holland DMC 2023

multi events
multi events
multi events
multi events
multi events
multi events

Diensten

Zie hieronder wat wij kunnen betekenen voor jouw event