Live Muziek & Entertainment

Wij zijn ervan overtuigd dat live muziek en entertainment de beleving van een evenement naar een hoger niveau tillen. Wij geloven dat muziek je kan vervoeren, ontroeren, verrassen en een emotie kan oproepen. Elke band of DJ die je bij ons boekt, heeft dat bij ons gedaan, en geloof ons; dat doen ze ook op jouw evenement!
Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk waardoor wij bekende artiesten kunnen aanbieden begeleid door onze eigen muzikanten. Dit alles met maar één doel: uw publiek in vervoering brengen.

Er is geen “one solution fits all” als het gaat om live muziek en entertainment. Wie jij bent, wie de artiest is, je publiek, het soort evenement doet er allemaal toe. Met een persoonlijke touch en onze directe connecties met entertainers vinden we samen met jou de perfecte match voor jouw evenement.

Geen idee wat je wil? Wij helpen graag inspireren. Zie hieronder een greep uit onze database.

DJ’s

Eventfabriek heeft verschillende soorten DJ’s. Of je nu een feest DJ wil of eentje die housemuziek op de achtergrond draait, wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte DJ die de stemming van het publiek aanvoelt en precies kan aanpassen aan wat zij nodig hebben. Zelfs als je publiek niet eens zelf weet wat ze nodig hebben.

DJ Miss Brown Live muziek en entertainment
DJ Meneer Heerens Live muziek en entertainment

DJ Mr Smit

Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! Mr Smit heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens verschillende evenementen.

Wist je dat DJ Mr Smit ook in combinatie met een saxofonist, violist en andere muzikanten kan geboekt worden.

DJ Miss Brown

Als je op zoek bent naar een geweldige allround DJ dan wil je DJ Miss Brown! Met haar mooie uitstraling, zeer goede muziekkennis en gevoel voor het bespelen van het publiek is zij de beste keuze om jouw event naar een hoger niveau te tillen!

DJ Meneer Heerens

Een hit bij uitstek, dat is DJ Meneer Heerens.  Stel je Hiphop, Rock ‘n Roll, Disco, van de jaren 60 tot nu, en heeft ook letterlijk alles op vinyl. Geen digitale tools voor deze draaiende baas. Hij spint vinyl beter dan Sleeping Beauty klossen kookt – al zegt hij zelf.

Artiesten

Of je nu een bekende Nederlander op jouw feestje wilt hebben zingen of een andere artiest; bij Eventfabriek beschikken wij over verschillende soorten artiesten. Geef jouw feest net wat meer Spice en wij regelen de perfecte artiest voor jouw event.

Born Live muziek en eintertainment
Jonny Smokes Live muziek en entertainment

MC Choral

Met haar unieke stem en perfecte timing tilt MC Choral elk DJ-booth naar een hoger niveau. Haar krachtige zang en opzwepende shout-outs zullen elk publiek doen swingen. Het is duidelijk dat deze dame goed weet wat ze wilt en hoe ze dat kan bereiken.

Pianist Born

Voor een ceremonie, receptie, borrel of gezellige avond is Born Sanders de perfecte pianist. Hij kan spelen op een aanwezige piano of vleugel als die gestemd is. Of hij kan zijn eigen elektrische piano meenemen met ombouw vleugel en geluid.

Jonny Smokes

De one-man-band uit Amerika. Hij neemt je mee naar Seattle, de stad van de rock. Jonny Smokes brengt de muziek uit Seattle met volle overtuiging op een manier zoals alleen hij dat kan. Met zijn loop skills, zijn energie en gepassioneerde stem weet hij iedereen te raken.

Acts

Een openingsact, hostessen of een act die de rest van de avond er is? Wij hebben bij Eventfabriek voor elke gelegenheid een verschillende soort act. Of het iets met vuur te maken heeft of dat de hostessen jouw gasten zich meteen thuis laten voelen, wij hebben het voor je!

Robin Matrix Live music and entertainment
Steltlopers Live music and entertainment

The Mirror Family

Uitgangspunt voor de act is de fascinatie van Leonardo da Vinci voor spiegels en van zijn poging om de eerste spiegelman te creëren! Hun hele lichaam is van top tot teen bedekt met honderden spiegels. Het resultaat is een verbluffend reflecterend wezen dat het licht van de wereld rechtstreeks op zijn kijkers weerkaatst! The Mirror Family wil je dus op je event hebben!

Robin Matrix

Robin Matrix is sinds zijn 8e levensjaar al geïnteresseerd in alles wat met goochelen te maken heeft. Niet wetende dat hij al snel zou uitgroeien tot een van de meest geboekte goochelaars in Nederland. Robin Matrix weet altijd wel een manier om gasten te verbazen, of nu dit nou is met zijn table magic, het zakkenrollen of een custom made show.

Steltlopers

Maak jouw event compleet met een dynamische act op stelten! Wij hebben een zeer uitgebreide directory met talloze verrassende, professionele, maar ook over-the-top creative mogelijkheden op het gebied van stelten entertainment voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of event.

Bands

Wij hebben bij Eventfabriek verschillende soorten bands die precies weten wat een feestje is en weten daarom ook goed het publiek aan te voelen. 

Zin om mee te zingen, te dansen en helemaal uit je comfortzone te stappen? Met de band Karaoke Cats kan jij met de band op het podium om mee te zingen. 

JATOCH Live music and entertainment
Steam Sister Live music and entertainment

FRIDAY

Herken je dat gevoel dat je hebt als je een grote band ziet en denkt, ik was erbij 5 jaar geleden bij mij in de huiskamer! Dat is het gevoel dat zo maar eens bewaarheid zou kunnen worden na het zien van FRIDAY, de nieuwe Nederlandse popsensatie.

JATOCH

Eén beat, één baslijn, één melodie: dat is alles wat JATOCH nodig heeft om een kleine explosie te creëren op elk festival of club. Akoestisch of versterkt en in staat om tussen sets te bewegen, ze zijn een perfecte kleine bom om overal mee naartoe te nemen.

Steam Sister

Dit is voor iedereen die van een feestje houdt, tot het uiterste gaat, en verder. De Steam Sister brengt jouw covers zoals je ze nog nooit heeft gehoord. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing totdat je stem weg is en je nieuwe idolen zijn gevonden.

Het Complete Plaatje

Elke act is niet compleet zonder geweldig geluid en licht. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in Techniek (licht, geluid, beeld, opname) kunnen wij uw complete entertainment behoefte verzorgen. Onze technisch specialisten hebben al vaker met onze entertainers samengewerkt en weten daardoor wat er van hen verwacht wordt. Alles voor die extra gemoedsrust voor u.

Cases

Benieuwd naar welke evenementen wij hebben geholpen? Bekijk onze cases hieronder!

Deloitte Townhall – Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de Townhall op een toffe manier konden ervaren. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma. Om toch de ervaring van de Schouwburg mee te geven hebben we ervoor gekozen om met de camera’s de zaal in te richten.