Case

Last Minute Event - IkPasLive Café

Tijd is de grootste vijand van elke event manager, dus soms breekt het zweet uit met een last minute event. Hoewel een korte tijdspan van voorbereiding tot uitvoering de inzet verhoogt, geeft het ook wel extra energie. Een event om je tanden in te zetten. 

Licht, camera, ACTIE!

last minute event

Hybride talkshow

Begin december kwam de vraag van IkPas – de organisatie achter de Nederlandse Dry January of wij hun wilden helpen met het organiseren van een Hybride Talkshow op Quittersday. Een kans om hun deelnemers te motiveren toch nog even hun alcohol pauze door te zetten. “Natuurlijk!” zeiden wij, online/hybride events organiseren kunnen wij wel. Wanneer is eigenlijk Quittersday? 12 januari? Dat betekende zes weken (inclusief kerst vakantie) om van niets een volledige productie met bekende Nederlanders, techniek, regie en redactie. Kom maar op!

Samenwerking

Om een dergelijke veel omvattende productie te laten slagen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig. In een van onze eerste echte team-ups hebben we de handen ineen geslagen met ICP. Waar wij bij Eventfabriek er voor zorgden dat het allemaal organisatorisch en productioneel klopte, zorgde ICP voor de inhoud. Zo konden we het complete plaatje kloppend maken.

last minute event
last minute event

Vertrouwen

Een dergelijk project is niet zonder risico. Al helemaal als je beseft dat het de eerste keer was dat wij een event mochten uitvoeren voor IkPas. Dankzij ons luisterend oor konden wij de echte wens van de klant in kaart brengen en dankzij het vertrouwen van hen in onze expertise konden we die ook tot leven laten komen. En zo konden we op 12 januari 2024 in DeFabrique in Utrecht de camera’s laten draaien en voor iedereen op locatie en thuis een hele mooie show neerzetten met o.a. Anouk Hoogendijk, Sander Hoogendoorn en Leendert Wijland.

Wat onze klanten zeggen

“Het was nogal een uitdaging: binnen anderhalve maand een hybride event neerzetten op locatie, met de allure van een tv-show. De Eventfabriek heeft ons hierbij geholpen door heel vlot een compleet draaiboek neer te zetten en de complete productie te organiseren en uitvoeren. We werden vrijwel volledig ontzorgd en werkten op de momenten dat ze onze input nodig hadden snel en effectief samen. Ook niet onbelangrijk: naast dat het een zeer professioneel en getalenteerd team is, is het ook nog ontzettend leuk samenwerken met ze! Het evenement was een groot succes en is zeker voor herhaling vatbaar. We kijken uit naar het vervolg!

Martijn Planken | Projectleider IkPas | IkPas 2024

last minute event
day manament
dag manegment
dag manegment
dag manement
dag manegment

Diensten

Zie hieronder wat wij kunnen betekenen voor jouw event