Case

Deloitte Townhall - Online event

Van live, naar hybride, naar online. Deloitte vroeg Eventfabriek mee te buigen met de huidige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers toch alle de boodschap van de Townhall op een toffe manier over te brengen. In samenwerking met Stadsschouwburg Amstelveen werden er verschillende plannen opgesteld, waar we uiteindelijk toch last-minute moesten schakelen naar een geheel Online programma.

“Twee keer per jaar organiseren wij voor Deloitte Risk Advisory een Townhall, afgelopen november alweer de vierde virtuele editie . Wij zijn super tevreden, niet alleen met de professionele uitstraling van het eindproduct maar ook de fijne samenwerking met Eventfabriek, en in het bijzonder Fanny van Doorn. Dankzij jullie kennis, professionaliteit, fijne communicatie en vooral flexibiliteit hebben wij een onvergetelijke Townhall uit kunnen zenden. Op naar de volgende!”

Iris Maier | Senior Executive Assistant | Deloitte Risk Advisory B.V.

Event techniek

Whitepaper Succes met online events

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

    Je e-mailadres