Online event organiseren

Wil je jouw communicatiedoelstellingen ook in 2021 blijven bereiken? Bijvoorbeeld om een product te lanceren, nieuwe medewerkers op een creatieve manier te verwelkomen of een townhall meeting te organiseren? Samen met Eventfabriek creëer jij een beleving op afstand die naadloos aansluit bij jouw doelen.

Meer weten?

 

Wat doen wij?

Wij zijn Eventfabriek. Wij geloven dat een succesvol event begint bij de doelstelling. Wat wil jij bereiken? Op basis van jouw doelen ontwikkelen we een goed uitgedacht concept waarin techniek, entertainment en creativiteit samenkomen in een memorabel event.

Strategie

Welk doel wil jij bereiken en hoe draagt een event daar aan bij? Wij laten je nadenken over de achterliggende strategie vóórdat we je meenemen in alle online mogelijkheden. Jouw doelen zijn het startpunt van het event. Vanaf dat punt bepalen we samen in welke vorm en met welke inhoud we het event gaan produceren.

Download ons whitepaper

  Je e-mailadres  Creatie

  Wij creëren het concept, het verhaal en de content waarmee jij jouw doelstellingen gaat halen. Van een persoonlijke video-uitnodiging, tot de productie van jouw online talkshow, de achteraf beschikbare video’s of het kiezen van de juiste sprekers en tussentijdse vragen.

  Online events showreel

  Distributie

  Via welke kanalen bereiken we jouw doelgroep? We selecteren de juiste platforms om de engagement met jouw doelgroep al voor het event te grijpen en na het event vast te houden.

  Techniek

  Techniek is een niet te onderschatten factor in online events, een goede internetverbinding voldoet niet meer. Wij zorgen dat de IT mogelijkheden en restricties vanaf het eerste moment worden meegenomen in de plannen. En natuurlijk zorgen onze technici en regisseurs voor een strakke planning, correcte uitvoering en nabewerking.

  Kansen en voordelen online events

  Of je nu kennis wilt delen, aandacht en bekendheid wilt creëren of contacten wilt onderhouden, een
  volledig online of hybride event biedt kansen!

  • Vergroot je bereik
  • Verzamel waardevolle data en input van je doelgroep
  • Creëer content
  • Duurzaam alternatief óf aanvulling


   Bel me even terug!