Now Live, Supperclub Studio!

Hypnotiserende optredens en krankzinnige concepten niet mogelijk tijdens een online evenement? Think again! In de Supperclub Studio in het Odeon Theater in Amsterdam is alles mogelijk! Wij hebben samen met het team van de Supperclub in het spectaculaire monumentale pand aan Singel 460 is een unieke plug & play studio opgebouwd: beamers rondom, de beste technici en een groot vlak voor enorme achtergrondprojecties. Natuurlijk blijft ook die welbekende Supperclubknipoog naar het nachtleven niet achterwege.

Beleving is een koud kunstje

Online evenementen saai? Niet als je jouw livestream uitzendt vanuit Supperclub Studio. De studio is opgebouwd in de prachtige witte theaterzaal van het oude Odeon Theater, waar de oude ornamenten sfeer maken en de haken en trussen in te zetten zijn voor onverwacht spektakel en beleving invoegen in je stream een koud kunstje is. Door de 260-graden beamers kan de zaal worden getransformeerd in elke mogelijke stijl, kleur en ambiance, maar kun je er ook voor kiezen om mensen vanuit de Zoomsessie om je heen te projecteren voor extra interactie. In een tijd waarin iedereen het allerliefst weer een avond we zouden dansen in een club, is een livestream vanuit Supperclub Studio the next best thing!

Livestreamstudio

Het team achter Supperclub, aangevuld met drie ervaren technici vanuit Eventfabriek, houdt de streamingregie strak voor je in handen. Met drie remote camera’s voor één presentatiepositie, geluidssetup, gratis recording en online terugkijken, streamingkoppeling, basisverlichting en een eigen streaming koppeling ben je verzekerd van een livestream van drie uur met alles erop en eraan. Maar dat is niet alles: met ontelbare add-on modules maak je jouw evenement volledig custom made. Interactieve chatfuncties, Q&A’s, (live)polls en paneldiscussies maar ook picture in picture mogelijkheden, extra sfeerlichtpakketten tillen jouw stream naar een hoger plan waardoor je je onderscheid van al die rechttoe rechtaan webinars en live-events.

Whitepaper Succes met online events

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

  Je e-mailadres  Hele studio branden

  ‘De vette achtergronden zijn echt de main feature van deze studio’, vertelt het team achter de Supperclub Studio. ‘Door de beamers rondom kun je de hele studio branden. De witte muren van het recent gerenoveerde Rijksmonument uit 1662 zijn perfect voor projectie als achtergrond, daar kan onze VJ voor zorgen. Wil je het laten lijken alsof je je stream vanuit een aquarium uitzendt? Dan kan dat ook!’

  Roots in clubcultuur én zakelijke evenementenmarkt

  Een goed team met de roots in de Amsterdamse clubcultuur én de zakelijke evenementenmarkt staat klaar om je op alle manieren bij te staan. En dat gaat ver. Een custom made webpagina of hulp bij het uitnodigingstraject? Ook dat kan de organisatie achter Supperclub Studio je uit handen nemen. Cateringboxen thuisbezorgd bij de deelnemers van je evenement? Ervaren floormanagers? Het team helpt je verder!

  Heb jij behoefte aan een partner om memorabele events mee te organiseren, en ben je niet bang voor de kritische spiegel die wij voorhouden? Wij helpen je graag met de organisatie van je event én het behalen van je doelen!  Neem contact op met Niels, Quinten of Koen, bellen kan natuurlijk ook: +31(0)20 21 81 786.

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Regelmatig delen we toffe events en nieuwe inzichten.