Lancering Momice Online

Momice lanceerde Momice Online op 25 januari 2021, geproduceerd in samenwerking met Eventfabriek. Live vanuit de A’DAM Toren bespreekt Ann-Lynn Hamelink alle mogelijkheden dat het nieuwe online event platform van Momice te bieden heeft. Ze sprak met o.a. Momice oprichter Rutger Bremer en eventprofessional Hannah Boere over de professionalisering van online en hybride events en hoe essentieel het kiezen van de juiste partners is.

Interactief, persoonlijk en oneindig bereik

Met Momice Online heb je alle tools in handen voor live online events met impact. Bied de kijkers een complete beleving met een branded livestream pagina, polls, chat, kijkersvragen en persoonlijke sessie begeleiding tussen sessies. En verzamel waardevolle inzichten van jouw deelnemers door automatische check-in en sessie feedback.

Kijk hieronder de lancering terug voor meer informatie over Momice Online.

De lancering van Momice Online is een samenwerking geweest tussen Momice, A’DAM Events, Eventfabriek, Het Sprekershuys en We are Live. Wil je meer te weten komen over de streaming studio en deze samenwerking in de A’DAM Toren? Neem dan een kijkje op de website van A’DAM Events.

Eventfabriek heeft een licentie van Momice Online. Hiermee ondersteunen wij je met event registratie, een tailor-made eventwebsite, livestream, interactie, evaluatie en rapportage voor jouw online event.

Heb jij behoefte aan een partner om memorabele events mee te organiseren, en ben je niet bang voor de kritische spiegel die wij voorhouden? Wij helpen je graag met de organisatie van je event én het behalen van je doelen!  Neem contact op met Niels, Quinten of Koen, bellen kan natuurlijk ook: +31(0)20 21 81 786.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Regelmatig delen we toffe events en nieuwe inzichten.