Eventfabriek nieuwe partner DeLaMar Theater voor online events

Het historische pand met moderne uitstraling van DeLaMar Theater biedt volop mogelijkheden voor evenementen! Zelfs voor hybride of online events. Het theater is op dit moment volledig ingericht volgens de juiste richtlijnen en Eventfabriek vult DeLaMar Theater aan op het technische vlak bij de hybride/ online events.

Online events

Samen met de vaste technici van DeLaMar wordt er aan elk detail gedacht om het online/hybride evenement soepel te laten verlopen en een TV-waardige kwaliteit neer te zetten voor de gasten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met het team van DeLaMar Theater via 020 – 555 2680 of [email protected] of het team van Eventfabriek via 020 – 218 1786 of [email protected]. Bekijk hier alvast de flyer.

Heb jij behoefte aan een partner om memorabele events mee te organiseren, en ben je niet bang voor de kritische spiegel die wij voorhouden? Wij helpen je graag met de organisatie van je event én het behalen van je doelen!  Neem contact op met Niels, Quinten of Koen, bellen kan natuurlijk ook: +31(0)20 21 81 786.

Whitepaper Succes met online events

Wil jij meer weten over de voordelen van online events of wat er allemaal komt kijken bij een online event productie? Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in één whitepaper, laat je e-mailadres achter en je ontvangt het whitepaper direct!

    Je e-mailadres