WIJ HELPEN JE OM JOUW EVENT ONLINE TE HOSTEN

Get in touch

Wij geloven dat contact een basis behoefte is
LAAT ONS JE HELPEN ONLINE TE VERBINDEN

STRATEGIE

JOUW DOELEN ONLINE UITVOEREN

Samen kijken we naar de doelen die je met je event wenst te behalen en geven we advies hoe dit online te bewerkstelligen

CREATIE

TEAM VAN EXPERTS

Wij bezitten het apparatuur, AV specilisten, digitale developers, creatieve designers en content creators om je doelen online te behalen

DISTRIBUTIE

DE RELEVANTE PLATFORMEN

We selecteren de juiste platform(en) met Share Your Event zodat jij online met je doelgroep kunt verbinden

CONGRESSEN

Wij helpen je elk aspect van je congres digitaal te maken. Het begint allemaal met de uitnodiging, maar met timetables, (live)streams, interactieve onderdelen, netwerk-mogelijkheden en meer heb je niets te wensen over.

WORKSHOP/TRAINING

Educatie is vitaal voor je onderneming, organisatie en individuën. Laat ons je helpen om je workshop/training te digitaliseren. Van persoonlijke invites met bijbehorende inlog-omgeving, (live) video’s met downloadbaar materiaal en live Q&A mogelijkheden tot playback en meer.

VERGADERINGEN

Communicatie is key binnen bedrijven en organisaties. Wij bieden een persoonlijke invite-link met online meeting omgeving waar iedereen met/zonder beeld en met/zonder audio kan overleggen, materiaal kan uploaden, aantekeningen kan maken en meer.

PROBLEEM -> OPLOSSING

Wij geloven dat mensen altijd de behoefte hebben om met elkaar in contact te komen, zowel offline als online. Daarom zijn wij hier; om de optimale online ervaring voor jouw event te faciliteren. Het doel? Een digitale omgeving aan te bieden dat complementair is aan het offline event, waarvoor we bestaande tools en platforms inzetten om jouw doel te behalen. 1 + 1 = 3, snap je!?

Get in touch

WELKE OMSTANDIGHEDEN DAN OOK

Met huidige problemen en gebeurtenissen zoals ecologische en economische issues en het coronavirus, kunnen mensen niet altijd fysiek aanwezig zijn. Daarom is de noodzaak van een dergelijke online oplossing des te meer van belang. Op deze manier kun je niet alleen garanderen dat je evenement door kan gaan, maar kun je ook nog een minstens net zo goede ervaring bieden én hier ook nog eens geld aan verdienen!

WERELDWIJD

Jouw community kan vanaf elke locatie en op elk device via het internet jouw evenement bijwonen. Daarbij biedt Share Your Event digitale plekken voor jouw online community om met jou en elkaar in contact te komen, zoals online vergader-omgevingen, fora en online netwerkborrels!

DUURZAME OPLOSSING

We willen allemaal beter omgaan met onze wereld en onze portemonnee. Aangezien je vanuit je luie stoel of op werk een evenement kunt bijwonen is je ecologische voetafdruk een stuk lager. Dat je daarbij ook geen vlucht, overnachting en meer hoeft te boeken, betekent dat je wat kosten bespaart. Twee vliegen, één (digitale) klap!

DOORDRONGEN MET (EXTRA) FUNCTIONALITEITEN

Share Your Event biedt online functionaliteiten voor elk aspect van je evenement, beginnend met het uitnodigen van je bezoekers. We bieden een custom ontworpen online event dat we vullen met de tools, plugins en software die wij adviseren en jij verlangt. Functionaliteiten zijn inloggen via paywalls, timetables, (live)streams, downloadbare content, live polls en Q&A’s, forum pagina’s en integratie met andere (sociale media) platformen. Alles in je persoonlijke huisstijl. Maar dat is slechts de top van de ijsberg, neem contact op voor meer info!

Get in touch