Vacature: Technisch Eventmanager - Full time

 

We weten dat je enthousiast bent….! Stuur je sollicitatie naar info@eventfabriek.nl

Wie zijn wij:

Wij zijn Eventfabriek: Het best bewaarde geheim van de Event Professional. Eventfabriek bestaat uit een team van muzikanten, slimme technische jongens en organisatie beesten. Het bedrijf is geboren vanuit de liefde voor muziek en bijzondere belevenissen. 

Onze missie? Om een goed uitgedacht concept om te toveren tot een memorabel evenement waarbij met alle details wordt rekening gehouden. 

Wij onderscheiden ons door techniek en entertainment naadloos en op een creatieve manier te verwerken in het concept. Deze twee cruciale elementen van het evenement kunnen we namelijk onder één dak aanbieden om jouw evenement zo efficiënt mogelijk te ondersteunen. 

Zonder met namen te strooien, kunnen we je wel zeggen dat we voor toonaangevende corporates werken en overheden/ ministeries. Deze opdrachtgevers verwachten dat wij altijd op hoog niveau produceren. 

Wij opereren vanuit de unieke A’DAM Toren op de 9e verdieping met prachtig uitzicht over Amsterdam. Ons team is enthousiast, doortastend, creatief en kritisch en wij zijn op zoek naar een nieuw lid van de club!

Wat ga je doen:

Als Technische Eventmanager ben je eindverantwoordelijk voor alle events waar die wij verzorgen in de verschillende event spaces van de A’DAM Toren. Grotendeels zijn dit events voor toonaangevende corporates maar ook het technisch invullen van de festivals in de Shelter of tijdens ADE. Het is een uitdagende functie waar er zowel expertise, inhoudelijke kennis als aansturende capaciteiten van je verwacht worden. Jij adviseert de opdrachtgever over de technische mogelijkheden in de A’DAM Toren. 

In de voorbereiding van de projecten werk je als schakel tussen de events afdeling van de A’DAM Toren en de opdrachtgever. Tevens doe je samen met deze afdeling alle locatie bezoeken in de verschillende spaces van de A’DAM Toren. Je maakt de offertes voor de klanten en creëert eventuele 2D- en 3D tekeningen die worden gemaakt door je collega’s. 

Tijdens de events ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en geef je leiding aan ons team van collega’s en freelancers. Uiteraard bewaak je ten alle tijde de kwaliteit van de producten en diensten. 

Je bent goed in het vertalen van een concept naar een haalbare productie en houdt daarbij oog voor de kwaliteit en budget.

Wat moet je kunnen:

 • Een aantal jaren (2-5) ervaring in een soortgelijke functie, het liefst in de eventbranche
 • Interesse en passie voor een van de specialismes (audio, video, licht en/of streaming) is een pre
 • Bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In bezit van Rijbewijs B

Wat bieden wij:

 • Werken bij/in de meest unieke hotspot van Amsterdam
 • Iedere dag met de Karaoke lift/ Disco lift naar je werkplek, of als je gelukkiger wordt van de trap is dat natuurlijk ook een optie (188 treden)
 • Membership bij Adam&Co
 • Vrijdagmiddagborrel op de 18e verdieping
 • De mogelijkheid om je eigen verjaardag te pimpen met professioneel AV apparatuur
 • MacBook & iPhone
 • Flexibele tijd-voor-tijd regeling
 • Salaris is afhankelijk van je eigen onderhandelingstechniek

Durf je het aan? Stuur je sollicitatie naar info@eventfabriek.nl